Black Mamba LAB 2018

DKK200.00

På lager

Rødvin fremstillet af 100 % pinot nero kun lavet i 1900 eksemplarer. Druerne kommer fra stokke, der er 20-25 år gamle og efter håndhøst presses 80 % uden stilke og 20 % i hele klaser. Efter spontanfermentering lagrer vinen i 10 måneder i fade af akacietræ.

På lager

Varenummer (SKU): 121-10-18-0750 Kategorier: ,

Beskrivelse

Rødvin fremstillet af 100 % pinot nero fra Colli Berici, Vincenza, hvor jorden er særlig kalk- og grafitholdig, og hvor der dyrkes pinot nero med stor succes. Vinen følger reglen om genfortolkning af Vincenzas terroir og der er lavet 1900 flasker. Druerne kommer fra stokke, der er 20-25 år gamle og efter håndhøst presses 80 % uden stilke og 20 % i hele klaser. Efter spontanfermentering lagrer vinen i 10 måneder i fade af akacietræ. Vinen er ribsrød og dufter let af varme krydderier. Den smager af peber og røde bær, og er tør med lette tanniner. På trods af sin lethed har vinen masser af krop og kompleksitet.

Server gerne ved 12 grader.

Yderligere information

Størrelse

Malolaktisk gæring

Certificering

Lagring

Svovl (mg/L)

Jordbund

Go to Top