Påskelam, solskin og lettere retter på tallerknerne. April måned giver mere lys og solen varmer kinderne. Hvad bedre end at nyde forårets komme med en omgang saftig rødvin, som passer godt til påskelam, krydret vegetarmad og smukke anretninger i forårssolen.

Kassen indeholder:

  • Valpolicella DOC fra Garganuda i Valpolicella, Veneto. Rødvinen er lavet på 80 % corvina og 20 % rondinella og lagret 6 måneder på egetræsfade. Duften er indtagende af ribs og rabarber, vinen smager af hindbær og lys chokolade smukt akkompanieret af flot syre og lette tanniner.
  • Psyché fra Macchion dei Lupi i Livorno, Toscana. Rødvinen er lavet på 85 % cabernet sauvignon og 15 % sangiovese. Efter spontangæring i åbne tanke, lagrer vinen i 8 måneder på tre forskellige måder: en del i cementtanke, en del i ståltanke og en del på franske kegleformede egetræsfade. Vinen er kompleks, elegant og mættet af krydderi og bær.
  • Chissenefreisa fra Tenuta l’Armonia i Veneto. Rødvinen, som er lavet på 100 % freisa (en flot fætter til nebbiolo), er lavet sammen med vinhuset Cascina Gasparda i Piemonte, som har leveret druerne. Andrea Pendin har vinificeret druerne i vanlig flot stil: balance mellem kirsebær, brombær, fine tanniner og elegant bitterhed. Perfekt til påskelam med masser af krydderurter.

Alle vine leveres naturligvis med tilhørende beskrivelser.