Rødvin på 100 % barbera, der fermenteres i ståltank med skindkontakt i 10 dage. Herefter lagring i 10 måneder på ståltank. Vinen er ikke tilsat svovl.
Suppriscola 2021
kr.215.00
På lager
På lager
Beskrivelse
Suppriscola er en lyd, som Francescos bedstefar sagde, når han drillede Francesco. Vinen er fremstillet på 100 % barbera, der fermenteres i ståltank med skindene i 10 dage og lagres derefter i 10 måneder videre på stål. Vinen syner mørk rubin, men dog gennemsigtig. Den dufter metallisk af blomster, violer og modne hindbær. Vinen er næsten prikkende på tungen og smager af kirsebær. Det er en kompleks vin, men alligevel mild, rund og meget let drikkelig. Som ingen anden barbera, vi før har smagt. Vinen er ikke tilsat svovl.
Server gerne ved 12 grader.
Vinen har fået 4* i magasinet Gastro, anmeldt af Rene Langdahl Jørgensen.