MACCHION DEI LUPI

Macchion dei Lupi, der betyder Ulveskoven på den lokale dialekt, ligger i det toscanske vinområde Maremma (syd for Livorno). Her laver Carlo Parenti naturvin af højeste kvalitet. Tidligere arbejdede han i en stor bank i Milano, men besluttede sig for at forsøge at tæmme den vilde toscanske natur – og så vidt, det er muligt, at komme den på flaske. Carlos passion kan mærkes i enhver flaske vin, som indeholder den intense smag af druerne, mineraliteten i jorden og saltet i det nærliggende hav. Carlo siger selv at i hans flasker er vin, som fortæller om området.

Vigtigt for Carlo er, at naturen arbejder i harmoni og han sørger derfor hele tiden for at plante og dyrke de rigtige former for ukrudt, så de rigtige skadedyr tiltrækkes og de forkerte holdes nede – en nødvendighed, når man arbejder uden brug af pesticid. Det er også en måde at fremme biodiversiteten og fremme kompleksiteten i vinene.

I kælderen bruges der i åbne såvel som lukkede kar i gæringsprocessen, og vinene lagrer på træ, ler, stål og beton. Carlo bruger alle de forskellige metoder for at opnå de ypperste vine, som er helt rene for additiver.

Vine fra Macchion dei Lupi

Her kan du se et udvalg af vinene fra Macchion dei Lupi.

KLIK HER FOR AT SE HELE UDVALGET