PODERE GIOCOLI

Vinhuset Giocoli startede i 1998 som et projekt for familien Cannoni. Familien lever for Toscana – ånder jorden og er vokset op blandt vinstokke, vandmøller, smukke romanske sognekirker, middelalderlandsbyer, smukke solnedgange og oliventræer. De lever for den historie, naturen fortæller. Og det er også den historie, de vil fortælle med vinene – skønhed og oprigtighed.

Vinhuset er drevet af Marco Cannoni, som siden 1998 har lavet vinene fuld tid. Da Marco var bare 12 år gammel, kørte han traktoren for din bedstefar i vinmarkerne. På det tidspunkt flaskede familien ikke sine egne vine, men drak en lille del af vinen selv og solgte resten i tanke. Cannoni råder over 8 hektarer vinstokke spredt ud på 8 parceller rundt om vinhuset.

Hos Giocoli indånder man den friske luft fra Pratomagno-bjergene og man hører den dybe sang sunget af de gamle oliventræer. Her hersker en ro, der udspringer fra naturens egen fortælling om at skabe balance blandt al levende. Cannoni udviser stor respekt for de rå materialer, tiden det tager at lave vinen, og at bevare smagen fra undergrunden i vinene.

Vine fra Podere Giocoli

Her kan du se et udvalg af produkterne fra Podere Giocoli

KLIK HER FOR AT SE HELE UDVALGET