-
Smuk, ravgylden oxideret hvidvin. Laves på Den laves på 1/3 garganega, som oxiderer på ståltanke, 1/3 cortese, som oxiderer på træfade og 1/3 grignolino, der vinificeres som en hvidvin. Skøn til oste og til alle sherryelskere.
-
Hvidvin lavet på 100 % grechetto og lagret på ståltank i 11 måneder.
-
Orangevin lavet på capolongo og lagret i cement. Mosten har haft skindkontakt i 20 dage.
-
Orangevin lavet på Capolongo med 20 dages maceration og lagret i akacietræ.
-
Sale!Rødvin på Barbera lagret på små barriques. På trods af sin høje alder er vinen letdrikkelig med en fin syre, bløde tanniner og masser af solbærsmag.
-
Rødvin på 100 % cabernet franc med 5 måneders maceration og efterfølgende lagring på træfade. Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke.
-
En mousserende rosé fra Palazzo Tronconi lavet på druesorten lecinaro. Vinen er en colfondo.
-
Letdrikkelig rødvin på 100 % Nerello Mascalese. Udtrykket glou glou bruges om naturvin, som er tørstslukkende og hurtig at drikke – og man må sige at Glou Glou Rosso lever op til sit navn.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1 dags maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Denne øl fermenterer og modner 12 måneder i egetræsfade med Siemans egen gær. Når modningen er ved at være slut tilføres garganega, tai bianco og incrocio manzoni druer. Modningen sammen med druerne forsætter nu i 3 måneder.
-
Sale!Rosévin på 100 % nero bueno. Opkaldt efter filosoffen Hypatia af Alexandria. Fin rosévin med flot intensitet.
-
Rødvin fra Tenuta l'Armonias LAB-serie. Lavet på 100 % freisa-druer, som kommer fra vinhuset Cascina Gasparda i Piemonte og er vinificeret af Andrea Pendin.