-
Villa Calicantus’ unge rødvin, Soracuna, er fremstillet på corvina, molinara, rondinella og merlot. Mosten spontangæres i betontanke, og her lagres vinen også i 6 måneder.
-
15% pinot nero og 85% sangiovese, som ellers er et atypisk blend. Virkelig fin symbiose, duft og smag af ribs og stikkelsbær. Vinen lagrer på stål, men har fint gemmepotentiale.
-
Nero d'avola er den vigtigste røde druesort på Sicilien og dyrkes i alle dets provinser. De producerede vine har en meget stærk karakter og bemærkelsesværdig struktur, hvis gode syre giver mulighed for en lang lagring.
-
Rødvin på 100 % cabernet franc med 5 måneders maceration og efterfølgende lagring på træfade. Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke.
-
Rødvin på druerne corvina, rondinella og molinara, der er typiske for området Bardolino, samt en lille del sangiovese. Vinen gærer med egen gær i cementtanke, og lagres på egetræsfade i 12 måneder.
-
Avresir er fremstillet på corvina, rondinella, molinara og sangiovese, Vinen spontangærer på ståltanke, og lagrer herefter i to år på både små og store træfade. Vinen er hverken klaret eller filtreret.
-
Supertoscaner lavet på 70 % cabernet sauvignon og 30 % sangiovese. Den gæret i åbne fade, og efterfølgende undergår den maloktisk gæring og lagring i 24 måneder på franske egetræsfade uden temperaturkontrol.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus lidt merlot, syrah, og sangiovese.
-
Klassisk old-school lambrusco. Faragosa har efter tre års forsøg ramt den type Lambrusco, som bliver sværere og sværere at finde. Lavet på druetyperne Ancellotta, Lambrusco Maestri og Lambrusco Marani fra Novellara. Vinen er funky på den fede måde og bestemt et bekendtskab værd.
-
Rødvin på 85 % cabernet sauvignon og 15 % sangiovese. Lagret i otte måneder på tre forskellige måder: en del i betontanke, en del i ståltanke og en del på franske, kegleformede egetræsfade.
-
Letdrikkelig Valpolicella. Flot naturvin på 80 % corvina og 20 % rondinella, som lagres på træfade.
-
Rødvin på 100 % merlot. Lagret på ståltank i 10 månder efter forudgående 2 ugers fermentering med drueskindene.