-
Flot orangevin lavet på druerne grechetto, malvasia, trebbiano, pecorino og martone. Efter presningen fermenteres mosten i amfora og lagrer videre her i 10 måneder med drueskindene, herefter på demijohns i ca. 4 måneder.
-
Hvidvin lavet naturligt på grillo druen, som er synonym med siciliansk hvidvin.
-
Elegant rødvin lavet på 100 % pinot nero. Efter presning, fermenterer og lagrer vinen i 10 måneder i amfora sammen med skallerne. Herefter lagring uden skaller på glasballoner i 5 måneder inden vinen flaskes.
-
Mousserende vin lavet på 80 % chardonnay sammen med 20 % durello, men den er orange! 92 point i Gastro, december 2021. Anmeldt af Rene Langdal Jørgensen.
-
Mousserende vin lavet på 80 % chardonnay sammen med 20 % durello, men den er orange! 92 point i Gastro, december 2021. Anmeldt af Rene Langdal Jørgensen.
-
Lækker orangevin på 100 % trebbiano spolentino. Efter presningen fermenterer mosten i amfora og lagrer derefter videre her uden at fjerne drueskaller og stilke i 10 måneder for efterfølgende at komme på demijohns i ca. 4 måneder inden vinen flaskes.
-
Orangevin der er let og læskende. Vinen dufter af orangeskal og tørrede krydderier med et strejf af salt. Smagen er let og saftig med mild tannin. Vinen er i 1 liters flasker.
-
Petnat på 100 % garganega. Spontangæring og kort skindmaceration. Vinen hældes på flasker, mens gæringen endnu er i gang, hvilket giver en let perlende vin, som er tør og påvirket af de gæringsrester, der samler sig i flasken.
-
Orangevin lavet på malvasia og grechetto. Let tilgængelig og skøn til lette retter.
-
Hvidvin lavet på 100 % grechetto og lagret på ståltank i 11 måneder.
-
Rødvin på 100 % cabernet franc med 5 måneders maceration og efterfølgende lagring på træfade. Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1-2 dages maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Rosévin lavet på 60% Nebbiolo fra Scarzello i Barolo, Piemonte og 40% af alle de hvide druer fra Armonia i Vicenza fra vulkansk og kalkholdig undergrund.
-
Hvidvin lavet på 50 % Verdecchio fra Marche-regionen og 50 % tidligt høstet Trebbiano di Soave, som tørrer i 2 uger inden presningen. Lagret på træfade af slovensk egetræ.
-
Rødvin fra Tenuta l'Armonias LAB-serie. Lavet på 100 % freisa-druer, som kommer fra vinhuset Cascina Gasparda i Piemonte og er vinificeret af Andrea Pendin.
-
Smuk, ravgylden oxideret hvidvin. Laves på Den laves på 1/3 garganega, som oxiderer på ståltanke, 1/3 cortese, som oxiderer på træfade og 1/3 grignolino, der vinificeres som en hvidvin. Skøn til oste og til alle sherryelskere.
-
Orangevin lavet på 100 % Catarratto-druer fra Marsala på det vestlige Sicilien. Vinen har tre forskellige macerationstider og er lagret på amfora.
-
Flot hvidvin med aldrings potentiale. Lavet på 50% sauvignon blanc (4 dages skindkontakt) og 50% grignolino.
-
Hvidvin med skindkontakt. Lavet på 50 % senthøstet chenin blanc og 50 % chardonnay med tre dages macerationstid.
-
Mousserende rosévin lavet prosecco og pinot nero. Vinen har en flot pink farve og har en masse bær i smagen.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus en smule merlot, syrah og sangiovese.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus lidt merlot, syrah, og sangiovese.
-
Nero d'avola er den vigtigste røde druesort på Sicilien og dyrkes i alle dets provinser. De producerede vine har en meget stærk karakter og bemærkelsesværdig struktur, hvis gode syre giver mulighed for en lang lagring.
-
Orangevin på grillo, catarratto og zibibbo med 20 dages skindkontakt. Smager af humle, nærmest som en IPA.