-
Hvidvin lavet på malvasia, pinot grigio og sauvignon blanc. Mosten ligger med drueskindene i 5 dages tid, hvorefter den lagrer i cement og gamle barrique i 6 år.
-
Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke. 100 % garganega.
-
Smuk, ravgylden oxideret hvidvin. Laves på Den laves på 1/3 garganega, som oxiderer på ståltanke, 1/3 cortese, som oxiderer på træfade og 1/3 grignolino, der vinificeres som en hvidvin. Skøn til oste og til alle sherryelskere.
-
Hvidvin på 100 % vermentino fra 50 år gamle stokke, med 2 dages skindmaceration og gæring naturligt i åbne tanke uden temperaturkontrol. Efter gæringen lagrer vinen i 8 måneder i betontanke. Alós 2019 blev i magasinet Gastro i maj 2021 anmeldt til 5 stjerner.
-
Hvidvin med 2-3 dages skindkontakt. Lavet på pinot grigio-druen, som Villa Job synes kommer bedst til sin ret ved at have skindkontakt.
-
Flot hvidvin med aldrings potentiale. Lavet på 50% sauvignon blanc (4 dages skindkontakt) og 50% grignolino.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1 dags maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Palazzo Tronconi laver her en dejlig saftig og let hvidvin på 90 % malvasia puntinata og resten lokale druesorter.
-
Tør hvidvin på druen ottocai, som normalt benyttes til at blødgøre syren i vespaiola i Torcolato di Breganze vinene.
-
Hvidvin på 100 % pinot grigio, som gæres i stål og lagres på cementtanke. Vinen er produceret uden nogen former for intervention.
-
Mousserende vin på trebbiano toscana med to dages skindkontakt i åbne tanke. Vinen fejrer 500 året for Leonado DaVincis død og etiketten er lavet af den toscanske streetartist MART.
-
Hvidvin lavet på garganega, 60 % af druerne er vinificeret som hvid, mens 40% af druerne har undergået 6 dages maceration.