Blog

  • Garganuda

    Fra en tidlig alder har Andrea Fiorini Carbognin dyrket en nysgerrighed og interesse for vin, ligesom sine bedsteforældre, der også selv var vinproducenter.

    Læs mere 
  • Il Torchio

    Ved byen Castelnuevo Magra i det sydligste Ligurien i grænselandet til Toscana ligger det familiedrevne vinhus Il Torchio – en lille perle, hvor de laver utrolig dejlig naturvin.

    Læs mere 
  • Cascina Albaterra

    Det sociale projekt Cascina AlbaTerra blev til i 2016 og ligger i Castelcerino di Soave i Veneto-regionen.Cascina AlbaTerra bruger Coffeles marker og arbejdskraft fra Sulle Orme.

    Læs mere 
  • Macchion dei Lupi

    Macchion dei Lupi er et biodynamisk vinhus beliggende i Suvereto, en middelalderby i den toscanske Maremma-region.Vinhuset blev grundlagt i 2005 af Carlo Parenti, en tidligere bankmand, der efter mødet med vinmageren Attilio Scienza besluttede at følge sin passion for vinproduktion.

    Læs mere 
  • Faragosa

    Vinhuset er opkaldt efter gården i Novellara i Reggio Emilia og producerer kun to vine, nemlig en klassisk traditionel Lambrusco og en mousserende hvidvin på Trebbiano og Spergola.

    Læs mere 
  • Cantina Annesanti

    Dybt påvirket af sine rødder besluttede Francesco i 2012 at restaurere den gamle familiegård i Valnerina, Umbrien, og bygge et moderne vineri i den gamle stald.

    Læs mere 
  • Marco Barba Wine

    Marco Barba, som oprindeligt er uddannet tømrer, har siden 2015 arbejdet for sin ven og svoger Stefano Menti. Samtidig varetager han nogle enkers små vinparceller og laver vin af druerne.

    Læs mere 
  • MENTI

    Dette familiedrevne vinhus er stiftet helt tilbage i slutningen af 1800-tallet i Gambellara, der ligger 35 km øst for Verona. Vinhuset drives til dagligt af sønnen Stefano Menti.

    Læs mere 
  • Nevio Scala

    Ved foden af Mount Lozzo, Padova (Veneto), ligger dette vinhus med en historie, der går tilbage til 1929, hvor den nuværende ejer Nevio Scalas farfar på jagt efter en bedre fremtid for sin familie tog hertil for at arbejde i markerne, der dengang primært var bevokset med majs og tobak.

    Læs mere 
  • Villa Calicantus

    Villa Calicantus ligger i området Bardolino Classico, lige ved Gardasøen. Vinhuset råder over 8 hektarer vinmarker omkranset af skov og oliventræer, og der dyrkes ud fra biodynamiske principper.

    Læs mere 
  • Elios

    Siden 2015 har Nicola og Guido lavet naturvin i Alcamo i det nordvestlige Sicilien omkring byen Alcamo. Her dyrker de økologiske druer såsom Grillo, Catarratto, Nero d'Avola.

    Læs mere 
  • Voltumna

    I Mugello, ikke så langt fra Firenze, ligger Voltumna. På gården, som ligger 300 m.o.h. på de toscanske Appenniner, er mottoet at ”Vi vil drikke godt, og vi vil, at andre drikker godt”.

    Læs mere 
  • Acetaia San Giacomo

    At fremstille balsamico af høj kvalitet er en helt særlig kunst, som ejeren af Acetaia San Giacomo, Andrea Bezzecchi mestrer til fulde.

    Læs mere 
  • Ottomani

    Ottomani er et lille, økologisk vinhus beliggende i Greve in Chianti i Toscana, Italien.

    Læs mere 
  • Rarefratte

    Siden han var 15 år gammel, har Cristian drømt om at eje sin egen vingård. Hans bedstefædre dyrkede vin og han har altid haft stor interesse i miljø og landbrug.

    Læs mere 
  • Podere Giocoli

    Podere Giocoli blev grundlagt i 1998 af familien Cannoni i Toscana og fokuserer på naturlig vinproduktion.

    Læs mere 
  • Villa Picta

    Ejeren af Villa Picta, Paolo, lever og ånder for sine vine, for landbruget og for traditionerne bag.

    Læs mere 
  • Corte Bravi

    I hjertet
    af det klassiske Valpolicella-område i Veneto ligger vinhuset Corte Bravi, som
    drives af brødrene Andrea og Ivano Brunelli.

    Læs mere 
  • Garoglio Davide

    Som selvlært vinmager ønsker han at afbilde Piemontes terroir og lave vine, som laves i markerne og ikke i kælderen. Han viderefører bedstefarens biodynamiske landbrugsstil ved ikke at ...

    Læs mere 
  • FORA in Vigna

    FORA in Vigna er et nyt projekt, hvor Giovanni Bottazzi og Simone Fanton ønsker at fremelske flotte vine fra det område, de elsker. Deres ønske er at genskabe balancen mellem mand, vin og jord.

    Læs mere 
  • Mastro di Baglio

    Vinhuset blev født med det formål at producere naturvine af god kvalitet – med respekt for naturen og i overensstemmelse med gamle traditioner. Vinhuset ligger i det vestlige Sicilien i Marsala-området.

    Læs mere 
  • Siemàn

    I Colle Berici i Vincenza i det nordlige Italien ligger vinhuset Siemàn, som ejes af de tre brødre Marco, Daniele og Andrea Filippini. Med forskellige baggrunde er de mødtes om at producere vin af lokale druesorter.

    Læs mere 
  • Palazzo Tronconi

    I Lazio midt mellem Rom og Napoli ligger Marco Maroccos lille vineri med tilhørende restaurant og et bed and breakfast. Han laver naturvine på biodynamisk dyrkede lokale druesorter, som blev brugt i Lazio før de internationale druer gjorde sit indtog.

    Læs mere 
1 af 23