MarcoBarba
Marco Barba startede sin vinrejse med at arbejde som hyrde og landmand i Jura-regionen i Frankrig, hvor han blev inspireret af biodynamisk landbrug og Rudolf Steiners ideer. Efter at have opnået erfaring vendte han tilbage til Veneto og begyndte at producere vin under sit eget navn, Marcobarba, i samarbejde med Menti Winery i Gambellara. Sammen med sine venner, kendt som "Barbaboyz", arbejder han med små vinmarker i både de hvide sedimentære jorder omkring Lonigo og de mørke, vulkanske jorde i Gambellara. Alle marker dyrkes efter biodynamiske principper, og vinene fremstilles med minimal intervention, ofte uden tilsætning af svovl.
Marco Barba er en passioneret biodynamisk vinproducent fra Gambellara i Veneto-regionen, Italien. Han er kendt for sit arbejde med at genoplive og dyrke små, forsømte vinmarker, ofte tidligere ejet af ældre enker, og for sin stræben efter at producere autentiske og naturlige vine.
Vores vinhuse
-
Garganuda
Læs mereFra en tidlig alder har Andrea Fiorini Carbognin dyrket en nysgerrighed og interesse for vin, ligesom sine bedsteforældre, der også selv var vinproducenter.
-
Il Torchio
Læs mereVed byen Castelnuevo Magra i det sydligste Ligurien i grænselandet til Toscana ligger det familiedrevne vinhus Il Torchio – en lille perle, hvor de laver utrolig dejlig naturvin.
-
Cascina Albaterra
Læs mereDet sociale projekt Cascina AlbaTerra blev til i 2016 og ligger i Castelcerino di Soave i Veneto-regionen.Cascina AlbaTerra bruger Coffeles marker og arbejdskraft fra Sulle Orme.
-
Macchion dei Lupi
Læs mereDet sociale projekt Cascina AlbaTerra blev til i 2016 og ligger i Castelcerino di Soave i Veneto-regionen.Cascina AlbaTerra bruger Coffeles marker og arbejdskraft fra Sulle Orme.
-
Faragosa
Læs mereVinhuset er opkaldt efter gården i Novellara i Reggio Emilia og producerer kun en enkelt vin, nemlig en klassisk Lambrusco.
-
Cantina Annesanti
Læs mereDybt påvirket af sine rødder besluttede Francesco i 2012 at restaurere den gamle familiegård i Valnerina, Umbrien, og bygge et moderne vineri i den gamle stald.
-
MarcoBarba
Læs mereMarco Barba, som oprindeligt er uddannet tømrer, flyttede til Schweiz for at arbejde på et biodynamisk landbrug.
-
Menti Giovanni
Læs mereDette familiedrevne vinhus er stiftet helt tilbage i slutningen af 1800-tallet i Gambellara, der ligger 35 km øst for Verona. Vinhuset drives til dagligt af sønnen Stefano Menti.
-
Nevio Scala
Læs mereVed foden af Mount Lozzo, Padova (Veneto), ligger dette vinhus med en historie, der går tilbage til 1929, hvor den nuværende ejer Nevio Scalas farfar på jagt efter en bedre fremtid for sin familie tog hertil for at arbejde i markerne, der dengang primært var bevokset med majs og tobak.
-
Villa Calicantus
Læs mereVilla Calicantus er et ungt vinhus, fra området Bardolino Classico, lige ved Gardasøen. Vinhuset råder over 8 hektarer vinmarker omkranset af skov og oliventræer, og der dyrkes ud fra biodynamiske principper.
-
-
Voltimna
Læs mereI Mugello, ikke så langt fra Firenze, ligger Voltumna. På gården, som ligger 300 m.o.h. på de toscanske Appenniner, er mottoet at ”Vi vil drikke godt, og vi vil, at andre drikker godt”.
-
Acetaia San Giacomo
Læs mereAt fremstille balsamico af høj kvalitet er en helt særlig kunst, som ejeren af Acetaia San Giacomo, Andrea Bezzecchi mestrer til fulde.
-
Ottomani
Læs mereOttomani er et lille, økologisk vinhus beliggende i Greve in Chianti i Toscana, Italien.
-
Podere Giocoli
Læs merePodere Giocoli blev grundlagt i 1998 af familien Cannoni i Toscana og fokuserer på naturlig vinproduktion.