-
Hvidvin på 100 % grillo. Efter håndhøst og presning fermenterer mosten spontant, og herefter lagres den på stål i 7 måneder.
-
Hvidvin lavet naturligt på grillo druen, som er synonym med siciliansk hvidvin.
-
Hvidvin fremstillet på malvasia, trebianno toscana og grechetto. To dages skindkontakt og herefter lagring på stål i ca. 10 måneder.
-
Petnat på 100 % garganega. Spontangæring og kort skindmaceration. Vinen hældes på flasker, mens gæringen endnu er i gang, hvilket giver en let perlende vin, som er tør og påvirket af de gæringsrester, der samler sig i flasken.
-
Smuk, ravgylden oxideret hvidvin. Laves på Den laves på 1/3 garganega, som oxiderer på ståltanke, 1/3 cortese, som oxiderer på træfade og 1/3 grignolino, der vinificeres som en hvidvin. Skøn til oste og til alle sherryelskere.
-
Hvidvin på 100 % garganega. Efter høsten presses druerne nænsomt og mosten kommes på cementtanke, hvor gæringen sker ved spontantgæring med egen gær uden temperaturkontrol.
-
Hvidvin lavet på 100 % garganega, som er den typiske drue for området. Vinen spontangærer i betontanke og lagrer herefter 22 måneder på samme betontanke.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1 dags maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Palazzo Tronconi laver her en dejlig saftig og let hvidvin på 90 % malvasia puntinata og resten lokale druesorter.
-
Hvidvin lavet på malvasia, pinot grigio og sauvignon blanc. Mosten ligger med drueskindene i 5 dages tid, hvorefter den lagrer i cement og gamle barrique i 6 år.
-
Hvidvin med 2-3 dages skindkontakt. Lavet på pinot grigio-druen, som Villa Job synes kommer bedst til sin ret ved at have skindkontakt.
-
Hvidvin på 100 % pinot grigio, som gæres i stål og lagres på cementtanke. Vinen er produceret uden nogen former for intervention.
-
Flot hvidvin med aldrings potentiale. Lavet på 50% sauvignon blanc (4 dages skindkontakt) og 50% grignolino.
-
Sale!Vinen er lavet på de i Danmark forholdsvis ukendte druer aromera, bronner og johanitter. Vinificeringen foregår ved afstrygning af den enkelte drue, presning og gæring i stålfade ved 18 grader, herefter lagring i ståltanke.
-
Mousserende vin på trebbiano toscana med to dages skindkontakt i åbne tanke. Vinen fejrer 500 året for Leonado DaVincis død og etiketten er lavet af den toscanske streetartist MART.
-
Hvidvin lavet på 100 % grechetto og lagret på ståltank i 11 måneder.
-
Let og læskende naturvin fra Abruzzo. Hvidvin på lokale druer fra Abruzzo. Ruvido laver naturvin og vennerne Alessio og Matias ønsker at skabe et stærkt bånd med naturen og jorden.
-
Hvidvin lavet på garganega, 60 % af druerne er vinificeret som hvid, mens 40% af druerne har undergået 6 dages maceration.
-
Hvidvin lavet på 60 % moscato giallo og 40 % moscato bianco. Spontangæres på ståltank med skindkontakt i 3 dages skindkontaktskind og vinen lagrer 8 måneder på cementtanke.
-
Flot hvidvin på druerne tai bianco, incrocio manzoni, bronner og garganega med 3 dages maceration og lagring på akacietræ og i stål. Ingen tilsat SO2.
-
Strågul vin med limegrønne reflekser, der dufter af friske citrusfrugter og engblomster. Tør, mineralsk og velsmagende på ganen. Med smag af citrusaromaer og brødskorpe.
-
Tør hvidvin på druen ottocai, som normalt benyttes til at blødgøre syren i vespaiola i Torcolato di Breganze vinene.
-
Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke. 100 % garganega.
-
Sale!Hvidvin på Weissburgunder med tre forskellige fermenteringsteknikker. 1/3 af mosten presses og gæres i ståltank, 1/3 presses og gæres på træfade og den sidste 1/3 macererer i 5 dage med bâtonnage. Herefter lagrer vinen på henholdsvis stål og træ.
-
Sale!Sprød hvidvin fremstillet på 100 % sauvignon blanc. 70 % af mosten gæres og lagres på ståltanke og 30 % gæres og lagres på egetræsfade.
-
Hvidvin på 100 % garganega. Efter høsten presses druerne nænsomt og mosten kommes på cementtanke, hvor gæringen sker ved spontantgæring med egen gær uden temperaturkontrol.