-
Flot elegant vin fra Il Torchi i Ligurien. Vinen smager af modne æbler og er frisk med fin syre og lette tanniner.
-
Rødvin lavet på 100% syrah, fra producenten Mastro di Baglio, der ligger i det nord-vestlige Sicilien. Vinen har en god fylde og en intens smag af mørke bær og lidt tobak.
-
Hvidvin lavet på 100 % garganega, som er den typiske drue for området. Vinen spontangærer i betontanke og lagrer herefter 22 måneder på samme betontanke.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1 dags maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Orangevin der er let og læskende. Vinen dufter af orangeskal og tørrede krydderier med et strejf af salt. Smagen er let og saftig med mild tannin. Vinen er i 1 liters flasker.
-
Let og tør rosé, lavet på barbera druen, den dufter og smager af skovjordbær, og friske grønne grene. Perfekt til en varm sommerdag.
-
Orangevin fremstillet på 100% vermentino med 6 måneders skindkontakt. Lunatica betyder månesyg på italiensk, hvilket illustreres fint i etiketten, som viser en smilende kvinde, men hvis man vender flasken rundt, er hun trist.
-
Hvidvin lavet naturligt på grillo druen, som er synonym med siciliansk hvidvin.
-
Nero d'avola er den vigtigste røde druesort på Sicilien og dyrkes i alle dets provinser. De producerede vine har en meget stærk karakter og bemærkelsesværdig struktur, hvis gode syre giver mulighed for en lang lagring.
-
Denne øl fermenterer og modner 12 måneder i egetræsfade med Siemans egen gær. Når modningen er ved at være slut tilføres garganega, tai bianco og incrocio manzoni druer. Modningen sammen med druerne forsætter nu i 3 måneder.
-
Mousserende rosévin lavet prosecco og pinot nero. Vinen har en flot pink farve og har en masse bær i smagen.
-
Flot hvidvin med aldrings potentiale. Lavet på 50% sauvignon blanc (4 dages skindkontakt) og 50% grignolino.
-
Rødvin på 100 % cabernet franc med 5 måneders maceration og efterfølgende lagring på træfade. Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke.
-
Mousserende vin lavet på 80 % chardonnay sammen med 20 % durello, men den er orange! 92 point i Gastro, december 2021. Anmeldt af Rene Langdal Jørgensen.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på merlot, syrah, sangiovese og vermentino nero. Vinen er carbonmaccereret og gærer videre i åbne fade. Alle druesorterne vinificeres adskildt inden lagring. Vinen lagrer i store træfade i 6 måneder og på flaske i 6 måneder.
-
Letdrikkelig Valpolicella. Flot naturvin på 80 % corvina og 20 % rondinella, som lagres på træfade.
-
Lækker orangevin på 100 % trebbiano spolentino. Efter presningen fermenterer mosten i amfora og lagrer derefter videre her uden at fjerne drueskaller og stilke i 10 måneder for efterfølgende at komme på demijohns i ca. 4 måneder inden vinen flaskes.
-
Rosévin lavet på 60% Nebbiolo fra Scarzello i Barolo, Piemonte og 40% af alle de hvide druer fra Armonia i Vicenza fra vulkansk og kalkholdig undergrund.
-
Orangevin på 100 % pecorino. Spontangæret og med 10 dages skindkontakt. Vinen lagrer på ståltanke og der er ikke tilsat svovl.
-
Rødvin på 100 % merlot. Lagret på ståltank i 10 månder efter forudgående 2 ugers fermentering med drueskindene.
-
Hvidvin lavet på 100 % grechetto og lagret på ståltank i 11 måneder.
-
Flot hvidvin på druerne tai bianco, incrocio manzoni, bronner og garganega med 3 dages maceration og lagring på akacietræ og i stål. Ingen tilsat SO2.
-
Rødvin lavet på druene aleatico og merlot. Halvdelen af druerne vinificeres som en hvidvin, altså med direkte pres uden skindkontakt, hvilket giver syrlighed, og den anden halvdel macererer med skind og stilke i et par måneder.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato druen som en hvidvin med tilføjelse af frossen most tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken – dog uden degorgering.