-
Rødvin lavet i samarbejde med den lokale kunstner JUTA. Etiketten viser monstre og aliens og minder os om det svære corona-år. Lavet på merlot, carbernet franc og pinot nero.
-
Letdrikkelig Valpolicella. Flot naturvin på 80 % corvina og 20 % rondinella, som lagres på træfade.
-
Valpolicella Classico Superiore lavet på overmodne druer for at opnå en vin, der kan tage dig med på en rejse gennem tid og tradition med dens aroma og smag.
-
Klassisk old-school lambrusco af en type Lambrusco, som bliver sværere og sværere at finde. Lavet på druetyperne Ancellotta, Lambrusco Maestri og Lambrusco Marani fra Novellara. Vinen er funky på den fede måde og bestemt et bekendtskab værd.
-
Klassisk old-school lambrusco. Faragosa har efter tre års forsøg ramt den type Lambrusco, som bliver sværere og sværere at finde. Lavet på druetyperne Ancellotta, Lambrusco Maestri og Lambrusco Marani fra Novellara. Vinen er funky på den fede måde og bestemt et bekendtskab værd.
-
Strågul vin med limegrønne reflekser, der dufter af friske citrusfrugter og engblomster. Tør, mineralsk og velsmagende på ganen. Med smag af citrusaromaer og brødskorpe.
-
Flot elegant vin fra Il Torchi i Ligurien. Vinen smager af modne æbler og er frisk med fin syre og lette tanniner.
-
Rødvin lavet på druene aleatico og merlot. Halvdelen af druerne vinificeres som en hvidvin, altså med direkte pres uden skindkontakt, hvilket giver syrlighed, og den anden halvdel macererer med skind og stilke i et par måneder.
-
Orangevin på 100 % pecorino. Spontangæret og med 10 dages skindkontakt. Vinen lagrer på ståltanke og der er ikke tilsat svovl.
-
Rødvin på 100 % merlot. Lagret på ståltank i 10 månder efter forudgående 2 ugers fermentering med drueskindene.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato-druen, først som en hvidvin og ved flaskningen i foråret med tilføjelse af frossen most for at opnå andengæring i flasken.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato druen som en hvidvin med tilføjelse af frossen most tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken – dog uden degorgering.
-
Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke. 100 % garganega.
-
Flot hvidvin på druerne tai bianco, incrocio manzoni, bronner og garganega med 3 dages maceration og lagring på akacietræ og i stål. Ingen tilsat SO2.
-
Hvidvin på malvasia, trebbiano toscana og grechetto. Vinen har to dages skindkontakt og herefter lagring på stål i ca. 10 måneder.
-
Hvidvin fremstillet på malvasia, trebianno toscana og grechetto. To dages skindkontakt og herefter lagring på stål i ca. 10 måneder.
-
Let og tør rosé, lavet på barbera druen, den dufter og smager af skovjordbær, og friske grønne grene. Perfekt til en varm sommerdag.
-
Hvidvin lavet på 100 % garganega, som er den typiske drue for området. Vinen spontangærer i betontanke og lagrer herefter 22 måneder på samme betontanke.
-
Rødvin på 100 % nero d’avola, som er spontanfermenteret. Vinen har lagret på tonneaux af kastanjetræ i 9 måneder.
-
Hvidvin på 100 % grillo. Efter håndhøst og presning fermenterer mosten spontant, og herefter lagres den på stål i 7 måneder.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus lidt merlot, syrah, og sangiovese.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus en smule merlot, syrah og sangiovese.
-
Mousserende rosévin lavet prosecco og pinot nero. Vinen har en flot pink farve og har en masse bær i smagen.
-
Hvidvin med skindkontakt. Lavet på 50 % senthøstet chenin blanc og 50 % chardonnay med tre dages macerationstid.
-
Flot hvidvin med aldrings potentiale. Lavet på 50% sauvignon blanc (4 dages skindkontakt) og 50% grignolino.
-
Orangevin lavet på 100 % Catarratto-druer fra Marsala på det vestlige Sicilien. Vinen har tre forskellige macerationstider og er lagret på amfora.
-
Smuk, ravgylden oxideret hvidvin. Laves på Den laves på 1/3 garganega, som oxiderer på ståltanke, 1/3 cortese, som oxiderer på træfade og 1/3 grignolino, der vinificeres som en hvidvin. Skøn til oste og til alle sherryelskere.
-
Rødvin fra Tenuta l'Armonias LAB-serie. Lavet på 100 % freisa-druer, som kommer fra vinhuset Cascina Gasparda i Piemonte og er vinificeret af Andrea Pendin.
-
Hvidvin lavet på 50 % Verdecchio fra Marche-regionen og 50 % tidligt høstet Trebbiano di Soave, som tørrer i 2 uger inden presningen. Lagret på træfade af slovensk egetræ.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1-2 dages maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Letdrikkelig rødvin på 100 % Nerello Mascalese. Udtrykket glou glou bruges om naturvin, som er tørstslukkende og hurtig at drikke – og man må sige at Glou Glou Rosso lever op til sit navn.
-
En mousserende rosé fra Palazzo Tronconi lavet på druesorten lecinaro. Vinen er en colfondo.
-
Rødvin på 100 % cabernet franc med 5 måneders maceration og efterfølgende lagring på træfade. Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke.
-
Sale!Rødvin på Barbera lagret på små barriques. På trods af sin høje alder er vinen letdrikkelig med en fin syre, bløde tanniner og masser af solbærsmag.
-
Orangevin lavet på capolongo og lagret i cement. Mosten har haft skindkontakt i 20 dage.