-
Sale!Sprød hvidvin fremstillet på 100 % sauvignon blanc. 70 % af mosten gæres og lagres på ståltanke og 30 % gæres og lagres på egetræsfade.
-
Sale!Hvidvin på Weissburgunder med tre forskellige fermenteringsteknikker. 1/3 af mosten presses og gæres i ståltank, 1/3 presses og gæres på træfade og den sidste 1/3 macererer i 5 dage med bâtonnage. Herefter lagrer vinen på henholdsvis stål og træ.
-
Hvidvin på 100 % garganega. Efter høsten presses druerne nænsomt og mosten kommes på cementtanke, hvor gæringen sker ved spontantgæring med egen gær uden temperaturkontrol.
-
Hvidvin på 100 % garganega. Efter høsten presses druerne nænsomt og mosten kommes på cementtanke, hvor gæringen sker ved spontantgæring med egen gær uden temperaturkontrol.
-
Petnat på 100 % garganega. Spontangæring og kort skindmaceration. Vinen hældes på flasker, mens gæringen endnu er i gang, hvilket giver en let perlende vin, som er tør og påvirket af de gæringsrester, der samler sig i flasken.
-
Hvidvin på 100 % grillo. Efter håndhøst og presning fermenterer mosten spontant, og herefter lagres den på stål i 7 måneder.
-
Hvidvin fremstillet på malvasia, trebianno toscana og grechetto. To dages skindkontakt og herefter lagring på stål i ca. 10 måneder.